Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

The Forest

RutherforPolska

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wyłączyć potwory/mutanty/hanibali/zombie czy co kolwiek to jest w tej grze bo trochę się cykam jak sobie spokojnie buduje domek a tu nagle 2 ... wyskakują na mnie a z mając tylko mała siekierkę prawie nic im nie robię a po ogłuszeniu oczywiście budzę sie w ciemnej jaskini pełnej trupów powieszonych za nogi (coś jak w Tomb Raider) co chwile gaśnie mi zapalniczka a gdy gaśnie coś przebiegam mi przed oczami potem dochodzę do jakiegoś większego pomieszczenia i zaczynają zeskakiwać z sufitu(WTF!!).

76561198342061369.png

Opublikowano

teraz ich się nie da wyłączyć , ale to powinno się kiedyś zmienić :P

P.s

unikaj osiedlania się przy wraku. Polecam iść gdzieś daleko to będziesz miał chwilę spokoju, a gdy znajdziesz się w tej jaskini to da się z niej uciec , ale znów musisz być ciągle w ruchu :D

1390831561-U140955.jpg

Opublikowano

Ogarnołem nie dawno stronę tej gry najprawdopodobniej w następnym patchu to dojdzie planują też zrobić kooperacje i multi.

Mój filmik co i jak zrobiłem + pare bugugów

76561198342061369.png

Opublikowano

Ja polecam sprawdzony przez siebie sposób. Wybudowałem się, patrząc na oko, jakieś 500 m od wraku, udało mi się znaleźć miejsce nad skarpą, z jednej strony las, z drugiej woda. Wybudowałem sobie szałas, postawiłem ognisko i pochodnie. Przyszli do mnie tylko raz, kiedy ich rozwaliłem, zbudowałem pal z ich nogami, głowami, etc. Od tego momentu nie przychodzą, to ja muszę ich szukać.

Nie wiem czy sposób sprawdza się za każdym razem, w moim przypadku zadziałał :)

Opublikowano

Ja osiadłem się koło klifu :P bo nie chciało mi się zapylać z tymi palami i patykami tam i z powrotem z kolei ja raz się osiadłem na polanie otoczonej lasem i dałem rade ale zaczeło mi wszystko bugować ogniska itp. Ale tak dla bezpieczeństwa mam zawsze po 4-6 Molotovów przy sobie.

76561198342061369.png

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 6 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...